Käsin tehtyjä konditoriatuotteita

Tervetuloa tutustumaan Sokerileipuri Aleniuksen perinteisesti leivottuihin herkkuihin! Valmistamme useat tuotteemme kunnioittaen reseptejä, jotka kondiittorimestari T. Alenius kehitti jo 1960-luvulla, mm. suosittu Banaanisuklaakakkumme.

Käytämme tuotteissamme ainoastaan aitoja ja tuoreita raaka-aineita.

Muistahan kirjoittakaa kakulle haluamanne noutopäivämäärä ja -aika.(kirjoita yhteen aika ja pv. esim.010120211330). Ilman noutopäivämäärää emme voi käsitellä tilausta. Näet sitten noutotiedot automaattisen tilausvahvistuksen puhelinkenttään. Ei huolta. Noutotiedonne on kuitenkin saapunut perille!

Tuotteet tulee tilata viimeistään kahta päivää aikaisemmin. Tiedustelkaa/soittakaa heti (09)604887, jos haluatte kakut seuraavana päivänä!

Kun olette tehneet tilauksen netin kautta, varmistakaa, että olette saaneet automaattisen vahvistussähköpostin. 

Make sure that you have received our automatic confirmation email, after you have made the order through internet.

HUOM! Olemme poikkeullisesti suljettuna tiistaina 30.5.2024 ylioppilas tilausten käsittelyn vuoksi. Tämä ei vaikuta kakun noutoon samana päivänä.

Kesälomalla:

CAFE on suljettu 8.-21.7.

Sovitut kakkunoudot 8.-13.7.

Arvoisa asiakas,

Kakun nouto on aina hieman hakukellonajan jälkeen esim. klo: 13, valmis noin myös 10 minuttia yli. Kaikki kakut ovat käsintehtyjä, joten valmistus voi venyä. Kiitos ymmärryksestä.

Dear customer,

Cake pickup is never precise, for example 13:00 pickup is ready about 13:10. Every cake is handmade, so the process takes time. Thank you for understanding.

Lisätty ostoskoriin